CONTACT

Schijf Grondboringen B.V.


Drechtdijk 36
1424 RH De Kwakel
Tel. 06 53 57 61 35
Certificaten

Grondboringen om gebruik van duur leidingwater te besparen

Wilt u een nieuwe grondwater voorzieningen laten boren? Zoekt u daarom een betrouwbare en ervaren partner voor het uitvoeren van grondboringen in Haarlemmermeer? Schijf grondboringen B.V. is een zelfstandig familie bedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is op het gebied van het verrichten van boringen voor grondwater voorzieningen en uw aangewezen partner. Met een team vakmannen hebben wij alle benodigde expertise en kennis in huis om grondboringen naar behoren uit te kunnen voeren. Schijf grondboringen B.V. te Haarlemmermeer is een veelzijdige organisatie met een klantgerichte aanpak. Wij geven u gedegen en deskundig klantgericht advies voor het grondboring project. Als u grondboringen door ons laat verrichten in Haarlemmermeer doen wij dit volgens afspraak. Dit in combinatie met SIKB 2000 ( protocol 2101 ) en VCA certificering garanderen wij u grondboringen van hoogwaardige kwaliteit.

Technieken

Als u grondboringen in Haarlemmermeer door Schijf grondboringen B.V. uit wilt laten voeren kunnen wij gebruik maken van de volgende technieken:

  • Zuigboringen
  • Puls boringen
  • Avegaarboringen
  • Luchtlift boringen

Hierbij kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Afhankelijk van de grondlaag kunnen we bepalen welke techniek voor grondboringen in Haarlemmermeer we inzetten.

Waarom grondboringen?

Gebruik van duur leidingwater is lang niet altijd noodzakelijk. Als u grondboringen laat verrichten in Haarlemmermeer kunt u profiteren van grondwater. Dit is een veel goedkoper alternatief. Met grondboringen kunt u geld besparen door gebruik te maken van grondwater in het toilet, als spoelwater of als beregeningsinstallatie.

Maatwerk

De opdrachtgever staat bij Schijf grondboringen B.V. altijd centraal. We streven ernaar om voor iedere klant maatwerk te leveren voor grondboringen in Haarlemmermeer. Hierbij staat hoge kwaliteit, snelle uitvoeringen en een goede prijs hoog in het vaandel. Wilt u meer comfort? Een lagere energierekening? Een gezonder binnenklimaat? Laat dan grondboringen in Haarlemmermeer uitvoeren door Schijf grondboringen B.V. Uit kostenbesparing en om verspilling van drinkwater tegen te gaan, kunt u overwegen een eigen waterbron aan te leggen. Schijf grondboringen B.V. is u graag van dienst.

Afspraak

Wilt u grondboringen uit laten voeren in Haarlemmermeer? Maak dan een afspraak met Schijf grondboringen B.V. Ook kunt u onze website bekijken. Hier vindt u verschillende grondboringen en technieken. Daarnaast geven we uitleg over verschillende toepassingen voor het boren van waterboring.

 
Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Ontwerp door designpro.nl