grond-boren
Grond boren

Grond boren wij bieden 35 jaar ervaring!

Het grond boren van waterbronnen is een vak apart. U kunt hiervoor het beste terecht bij een specialist op dit gebied zoals Schijf grondboringen B.V. Schijf grondboringen B.V. is een zelfstandig familie bedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is op het gebied van het verrichten van boringen voor grondwater voorzieningen.

K.W.O

Koude-warmte-opslag is een methode van grond boren om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Het systeem wordt gebruikt om gebouwen of kassen op te warmen of te koelen. Er  zijn verschillende systemen om opslag in de bodem op te slaan.  Je heb een open en een gesloten systeem.

Open systeem

  • koude-warmte-opslag

Dit systeem van grond boren bestaat uit een koude bron en een warme bron. In de zomer situatie wordt het gebouw gekoeld met water uit de koude bron. Het water wordt vervolgens geïnjecteerd in de warmte bron. In de winter situatie wordt het gebouw verwarmt  met het water uit de warme bron het water wordt vervolgens weer geïnjecteerd in de koude bron.

  • Recirculatie systeem

Hierbij wordt uit een vaste onttrekkings bron gedurende het gehele jaar grond water ontrokken  en in de injectie bron geïnfiltreerd.

Gesloten systeem

Bij dit systeem van grond boren wordt gebruik gemaakt van bodemwarmtewisselaars die in niet in een open verbinding staan met grondwater .

Garantie

Grond boren is een vak apart en Schijf grondboringen B.V. verstaat haar vak. Wanneer u kiest voor grond boren door één van de medewerkers van Schijf grondboringen B.V. bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Wij leveren een eindproduct precies aangepast aan uw wensen. 

Neem contact op

Schijf Grondboringen B.V. logo
Schijf Grondboringen B.V.

Stel uw vraag

Grond boren

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Schijf Grondboringen B.V. | Privacyverklaring | Site index | Begrippenlijst | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM